Craneveer is de verzamelnaam voor de twee prachtige woonwijken Alteveer en ’t Cranevelt. Beiden gelegen op een unieke plek in Arnhem Noord midden tussen de bossen en parken.

Hoewel ze vaak als één wijk worden beschouwd, gaat het in feite om twee verschillende buurten met ieder een eigen karakter.

Beginnerscursus hardlopen start op 6 oktober vanaf Cranevelt

Beginnerscursus hardlopen start op 6 oktober vanaf Cranevelt

Hardloopvereniging DE LOPER biedt een beginnerscursus hardlopen aan vanaf Cranevelt. Deze start op zondag 6 oktober om 9.30 uur. Aanmelden kan via hardlopen.nl/beginnen-met-hardlopen/beginnerscursus.

Tijdens de cursus leren de deelnemer verantwoord hardlopen van een professionele trainer. Ze ervaren alles over looptechniek, kracht en uithoudingsvermogen. Allemaal belangrijke onderdelen van verantwoord hardlopen. De cursus duurt 11 weken en in de 12e week zijn de deelnemers klaar voor de Finishloop: 45 minuten non-stop hardlopen!

Voorzitter Heidie van der Horst: "Deze beginnerscursus maakt van jou een echte hardloper. En het leukste is: je doet het niet alleen! Samen met jouw groep zet je die moeilijke eerste stap. Na deze cursus kun je aansluiten bij een van onze gezellige hardloopgroepen in 's-Heerenberg, Arnhem-Noord, Arnhem-Zuid, Elst (De Park) of Zevenaar."